Φόρτωση ...

Τρόποι Πληρωμής

    Αντικαταβολή   

Πληρώνετε κατά την παράδοση του προϊόντος, μέσω  SPEEDEX courier (ταχυμεταφορές) ή ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ). Για παραγγελίες, στις οποίες δεν συμφέρει λόγω όγκου και κόστος μεταφορικών με courier, οι παραγγελίες  τότε παραδίδονται με συμβατικές μεταφορικές εταιρείες και ο τροπος πληρωμής τους αλλάζει σε ( ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ).

 

    Μέσω  του PAYPAL   

Πληρωμή με προπληρωμένη κάρτα ή πιστωτική κάρτα. Ασφαλής τρόπος πληρωμής. Για πληρωμές μέσω PAYPAL  εγγράφεστε στο site www.paypal.com και κάνετε τις αγορές σας με τη μέγιστη ασφάλεια  που παρέχει ο οργανισμός αυτός. Είναι ο πιο δημοφιλή μέθοδος πληρωμής σε εκατομμύρια χρηστών σε όλο τον κόσμο.

 

    Με πιστωτική κάρτα   

Οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα είναι απολύτως ασφαλής. Τώρα γίνονται μέσω PAYPAL ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό στο paypal

 

    Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας    

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε λογαριασμό στις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, EUROBANK, ALPHA BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ τον λογαριασμό των οποίων σας στέλνουμε μέσω email ή fax. Μετέπειτα μπορείτε να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά για στοιχεία πληρωμής όπως(μέρα, ώρα, αριθμός πράξης) ή να μας στείλετε την απόδειξη με fax ή μέσω e-mail. Μέχρι να κάνετε τηn κατάθεση, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν κρατόνται σαν απόθεμα. Για να κρατηθούν τα προϊόντα της παραγγελίας σας πρέπει να έχετε κάνει την κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελίας σας και να σας ενημερώσουμε κατόπιν ότι έχουν κρατηθεί για εσάς.

 

Για προϊόντα αξίας άνω των 50€ τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ